Ansök till OUC i Umeå

16 april 2018 är sista ansökningsdag för att ansöka till OUC:s träningsgrupp för läsåret 2018/2019.

Ansökningskrav

För att ansöka till träningsgruppen för OUC krävs att du uppfyller kravet på idrottsliga meriter. Du ska hålla landslagsnivå eller nivån närmast under. Oavsett gren du utövar inom Svenska Orienteringsförbundet finns möjlighet att ansöka till OUC.

För att bli antagen till OUC förutsätts att du är antagen som student vid Umeå Universitet eller vid SLU Umeå.

Antalet platser

Det finns max 12 platser i träningsgruppen för OUC, omsök sker inför varje läsår.

Antagningsbesked

Besked om antagning till OUC lämnas under v. 21. Du behåller din plats om du blir antagen som student vid Umeå Universitet eller SLU Umeå.  Vänligen meddela oss så fort som möjligt om du önskar ha kvar din plats eller inte.

Ansökan för program och fristående kurser lämnas till www.antagning.se senast den 16 april 2018.

Sidansvarig: Idrottshögskolan

Verksamhetsledare/tränare