Mariehems SK söker fotbollstränare

[2018-11-09] Vill du Idrottsstudent bli fotbollstränare för ungdomar 14-15 år? Mariehems SK (MSK) P03/04 är ett härligt lag i Umeå som nu söker efter en tränare som kan hjälpa killarna att utvecklas fotbollsmässigt.

Du kommer ingå i ett team av tränarutbildade föräldrar och tillsammans kommer ni arbeta för att spelarna och laget ska fortsätta växa. Det är viktigt att du har stort fotbollskunnande, är ansvarstagande och har tid för en-två träningar i veckan samt ca en match per helg. Nuvarande tränare och föräldragruppen kommer att fortsätta sköta all administration runt laget, såsom kallelser till matcher, anmälan till cuper, försäljning, ekonomi etc.

Via MSK förening kommer du bli erbjuden att delta vid olika typer av ledar- och träningsutbildningar, något som inte minst kan vara värdefullt att ha för framtida yrken och CV. Vill man skriva studentarbeten (ex. examensuppsats) inom detta område så finns den möjligheten och då kan man också få lite extra akademiskt stöd.

Mer information om laget och förening

Vill du anmäla ditt intresse eller ställa frågor så är du varmt välkommen att kontakta Mattias Strandh på mobilnr: 073-0786067.