Konferens om digitalisering kopplat till fysisk aktivitet och hälsa hålls i Umeå

[2018-09-03] Idrottshögskolan är en av medspelarna i konferensen Fysisk aktivitet & hälsa 2018 som arrangeras under dagarna 7-8 november i Humanisthuset, Umeå universitet. Årets arrangemang tar ett brett grepp om fysisk aktivitet med inriktning mot digitalisering.

Konferensen Fysisk aktivitet och hälsa hålls vartannat år med olika teman. Årets konferens har inriktning digitalisering och vill lyfta fram den senaste kunskapen om fysisk aktivitet som promotion, prevention och behandling för grupp och individ, arbete och fritid samt samhällsplanering.

Konferensen riktar sig till dig som arbetar med teknik, innovationer eller fysisk aktivitet i din vardag - som forskare, inom vården, med att utveckla hård- eller mjukvara, i företagshälsovården, kommunen, på träningsanläggningen eller i stadsplaneringen.

Läs mer om Konferensen Fysisk aktivitet & Hälsa 2018