Innovationstävling - Rörelseutrymme på campus

[2018-09-24] EU-projektet, Nordic Innovation Center (Nord InC), presenterar tillsammans med Akademiska hus en innovationstävling för utveckling av campusområdet på Umeå universitet. Tävlingen är ett initiativ för att stimulera till ökad fysisk aktivitet och rekreation samt möjliggöra samarbete och dialog mellan olika studentgrupper vid olika institutioner och discipliner inom universitetet.

Tävlingen syftar till att skapa en installation eller service som främjar och återkommande uppmuntrar till fysisk aktivitet och rekreation kring damm-området på campus. Lösningen ska tilltala många, oavsett ålder, kön, bakgrund och kultur, samt såväl studenter som personal. Konceptet ska med fördel innefatta både den digitala och fysiska världen.

Anmälan

Grupper bestående av 4-6 studenter som representerar minst tre olika utbildningar med olika ämnesinnehåll. Via det webbaserade anmälningsformuläret kan du anmäla dig själv som intresseras och sedan paras i hop med lagkamrater från andra program/institutioner eller anmäla en grupp om den är komplett.

Tävlingen stardade i samband med Hälsa på campus den 12 september och avslutas i samband med Hälsa på campus den 5 mars 2019.

Sista anmälningsdag är 8 oktober 2018! (OBS! Nytt slutdatum).

OBS! Bidragen ska vara inlämnade senast två veckor före tävlingstidens slutdatum (5 mars).

Pris

Vinnande lag för själva välja vinst utifrån följande alternativ. Vinstsumman uppgår vid båda två alternativ till minst 40 000 kr.

• Resestipendium 25 000 kr samt 15 000 till förverkligande av idé. (Ev. vinstskatt för resan betalas av vinnarna)
  • Utveckling av idé till en summa av upp till 40 000 kr samt en plakett vid dammen med info och vinnarnas namn.

Mer information om tävlingen samt anmälningsformulär