Anmälan till Hälsa på campus öppen

[2018-08-27] Onsdag den 12 september arrangeras Hälsa på campus. Höstens arrangemang erbjuder ett brett och utökat program av kostnadsfria föreläsningar, workshops samt fysiska aktiviteter. Vissa av aktiviteterna har föranmälan, denna föranmälan öppnar i dag måndag 27 augusti.

Projektet Hälsa på campus är en del i en satsning på hälsa/friskvård vid Umeå universitet samt en satsning för att studenter som framtidens ledare ska ha kunskaper och förståelse för att själva prioritera hälsa men också för att kunna inspirera andra till ett hälsosamt liv. Förhoppningen med Hälsa på campus är också att Umeå universitet ska få hälsosammare och mer välmående studenter och personal. Under Hälsa på campus erbjuds studenter och anställda ett smörgåsbord av olika kostnadsfria fysiska aktiviteter, föreläsningar och workshops inom ämnet hälsa.

Till program och anmälan Hälsa på campus 12 september 2018

Idrottshögskolan med medspelare hälsar studenter och anställda varmt välkomna att delta i Hälsa på campus den 12 september!

Program Hälsa på campus - onsdag 12 september 2018

Program Hälsa på campus - Wednesday 12 September 2018 (in english)