Nyheter från Idrottshögskolan

2018-06-15 Elitidrottsstudenter vid Umeå universitet spelar Student-VM i innebandy Under dagarna 26-30 juni spelas Student-VM i innebandy i polska Lodz. Elitidrottsstudenterna Elinor Berling, Sandra Törnqvist, Tova Eriksson, Camilla Lundin, Linn Mikaelsson och Emilie Fällman finns representerad i den svenska spelartruppen.

2018-06-15 Hälsa på campus 12 september - Preliminärt program för dagen Projektet Hälsa på campus är en del i en satsning på hälsa och friskvård vid Umeå universitet. Hälsa på campus erbjuder studenter och anställda ett smörgåsbord av olika kostnadsfria fysiska aktiviteter, föreläsningar och workshops inom ämnet hälsa. Välkomna till Hälsa på campus den 12 september!

2018-06-11 Elitidrottare vid Umeå universitet - Ny definition Idrottshögskolan har sedan år 2007 erbjudit studenter som idrottar på elitnivå möjlighet att satsa på dubbla karriärer, dvs. att kombinera studier med en elitidrottssatsning genom ett elitidrottsavtal. En reviderad definitionen är beslutad av Idrottshögskolans styrelse 2018-05-07 och börjar gälla fr...

Mer nyheter om Umeå universitet